Book en koncert

Book en klassisk musikoplevelse

Bestil en klassisk musikoplevelse på højeste niveau i hyggelige og naturskønne rammer.

Som noget helt nyt tilbyder vi nu muligheden for en privat koncert i Løvehavehus. Koncerten kan bestilles til en mindre forsamling af venner og familie, til en speciel lejlighed eller af foreninger eller virksomheder, som ønsker at kombinere en musikalsk oplevelse med et møde eller generalforsamling.

Koncerten vil bestå af et smukt program med musik af Chopin, Grieg, Brahms og Schubert for solo-klaver og klaverduo spillet af pianisterne Ida Nystad og Magnus Wenzel Most. Programmet kan tilpasses og varieres alt efter ønske og koncertens varighed kan være mellem 30 og 60 minutter.

Efter koncerten vil der være et hyggeligt efterspil med hjemmelavet kage og friskbrygget kaffe. Der vil også være mulighed for at tilkøbe en tapastallerken med lokale delikatesser. Om sommeren kan dette serveres udenfor i haven ved de små hyggelige caféborde eller sammen ved langbordet.

Koncerterne foregår i vores store koncertstue, hvor vi også har vores kammermusikfestival i august og december og hvor vores store Schimmel-koncertflygel står.

Vi kan tilbyde koncerter til forsamlinger på op til 35 personer.

Efter speciel aftale er der mulighed for at strygere eller sangere i verdensklasse kan deltage i koncerten.

Ønskes det at afholde møde har vi bordpladser til op til 20 personer samt white board og wifi.

Priser

I er altid meget velkomne til at kontakte os med spørgsmål, så kan vi sammen finde den perfekte musikalske oplevelse som passer til jeres behov, der er aldrig to koncerter, som er ens!

Billeder fra Løvehave

Vælg koncertdato:

6. august 2023

Vera Panitch, Steiney Sigurðardóttir og Ida Nystad: Musik for violin, cello og klaver af Beethoven, Haydn og Smetana samt nordiske toner af Grieg og Nielsen.

13. august 2023

P. Heises sang-cyklus ’Dyvekes Sange’ med sopran Ann Petersen med Ida Nystad ved flyglet. I koncertens anden halvdel spiller den polske pianist Mariola Cieniawa musik af Chopin.

20. august 2023

Sange af Nielsen, Gade, Heise og Oluf Ring og uddrag fra Mozarts Tryllefløjten med Nicolai Elsberg og Magnus Wenzel Most. I anden halvdel af koncerten: Klavermusik af Chopin med Miroslaw Herbowski.

27. august 2023

Brahms med cellist Andreas Brantelid, klarinettist John Kruse og pianist Magnus Wenzel Most.