Om Løvehave Koncerter

Løvehave Koncerter er en koncertrække med klassiske koncerter hver søndag kl. 16 i august 2020.

Koncerterne finder sted i Løvehavehus, en smuk tidligere skovfogedbolig som ligger i udkanten af Alsted skov og tæt på Sorø.

Huset har en stor stue hvorfra der er udgang via dobbeltdør til en gammel, smuk lukket have omkranset af bøgehæk. I stuen står et Steinway-flygel og herfra vil internationalt anerkendte musikere fra ind- og udland spille og synge for publikum, der både kan sidde indenfor og udenfor i sommerhaven.

I år er nogle af landets dygtigste strygere og sangere på programmet og koncerterne byder på noget af det bedste musik inden for den klassiske verden.

Koncertrækken er arrangeret og stiftet af os, pianisterne Ida Nystad og Magnus Most, som også til daglig bor i Løvehavehus. Vi er begge klassiske pianister, uddannet fra Musikakademiet i Krakow og nu flyttet hjem til Danmark igen.

Praktisk information

Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage både før og efter koncerterne. Haven vil være åben to timer inden koncerten og ligeledes efter. Publikum er meget velkomne til at medbringe hynder eller tæpper, hvis man sidder udendørs.

Der er også rig mulighed for at kombinere koncerterne med en gåtur i Alsted skov, som grænser op til Løvehavehus.

Alle koncerterne er uden pause og med en varighed på omkring 45 minutter.

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til Corona.

Vi glæder os til at fylde Løvehavehus med musik og slå dørene op for publikum i hele august måned.